Intimitet

I 2000 satte Teater Syklus opp stykket Intimitet av Michael Almaz. Intimitet er basert på en novelle av Jean Paul Sartre og er oversatt til norsk av Camilla Belsvik. Denne enakteren er satt i 40-årenes Paris og er sentrert rundt to kvinner og deres vennskap. Teksten tar for seg deres vanskeligheter med å ta valg i livet, og ikke minst det å løse sin venninnes problemer framfor sine egne. Som sjanger er Intimitet en lett komedie med noe fysisk uttrykk, og består av monologer og dialoger. Edith Piafs musikk rammer inn forestillingen, og gir den rette atmosfæren.

Intimitet er regissert av Silje Breivik og hadde premiere på Josefine Vertshus i Oslo i november 2000. En ny versjon kom allerede i april 2001, da med Martin Loic Lotherington på regi, og forestillinger på Kampen Café i Oslo. Senere har stykket blitt spilt på Café Opera i Bergen og flere andre byer i Norge.

Intimitet er Teater Syklus' første produksjon.

Intimitet mottok støtte fra Norsk Skuespillerforbunds Frilansfond.

 

Foto: Elisabeth Nord

Foto: Elisabeth Nord

 

 

Super Troupers

I 2001 produserte Teater Syklus kabareten Super Troupers, som hadde forestillinger på Lille i Oslo og Lothes i Haugesund. Sammen med skuespiller Bjørn André Widvey skrev Teater Syklus tekster og arrangerte musikk. Showet besto av flere medleys, solosanger, monologer og sketsjer. Regissør/koreograf for Super Troupers var Anna Karin Larsen.

Super Troupers mottok støtte fra Norsk Skuespillerforbunds Frilansfond