JULEKUPPET

Det er julaften og klokkene kimer. Den smårampete Bønna mangler både selskap og julestemning. Hun går nok en gaveløs julekveld i møte. Plutselig dukker den bøllete Bingo opp. Etter en bratt læringskurve på Bingos pøbelstige bestemmer Bønna seg for å gjøre årets julegavekupp. Hun vil rappe verdens flotteste julegave! Det er Madame G som bærer rundt på gaven. Madame G er god og mild og selve symbolet på den varme, stemningsfulle julen.

Men kuppet går ikke helt etter planene og Bønna ender opp med å feire julekvelden på en helt annen måte enn den hun hadde sett for seg.

 

Julekuppet er først og fremst en spenningsfylt, morsom og litt annerledes juleforestilling - en humoristisk krim for barn, fylt med musikk . Vi vil si noe om det som bør være viktig selv i julen at man må forsøke å se personen som skjuler seg bak enhver maske skurkemaske så vel som nissemaske. Julekuppet handler om nestekjærlighet og om vennskap, det å leve litt annerledes enn de fleste i samfunnet, alt pakket inn i musikalske innslag, humor og spenning.

Dette er en co-produksjon mellom Petra Produksjoner og Teater Syklus
Regi: Inger Gundersen
Medvirkende: Martha Kjørven og Camilla Belsvik.
Manus: Gundersen, Kjørven og Belsvik

Kontakt Teater Syklus for å bestille forestillingen.

Foreløpig spilleplan 2014

Sagene samfunnshus 29.11.14
Brageteatret 06.12.14
Asker Kulturhus 07.12.14

Spillesteder 2013

Trikkehallen, Kjelsås
Lier Bibliotek
Midtbygda Bibliotek
Bærum Kulturhus
Tøyen Bibliotek
Deichmanske Grünerløkka
Nedre Fossum Gård på Stovner
Ås Kulturhus